Studiedagen debatteren in de klas

 

 

Wilt u starten met debatteren? Kan uw kennis wel een opfrisbeurt gebruiken? Of zoekt u verdieping? De studiedagen van de DebatUnie zijn geschikt voor u!

U kunt dit schooljaar nog uit de volgende data kiezen:

  • Dinsdag 21 mei 2019

  • Vrijdag 14 juni 2019

Een studiedag duurt van 9:30 tot 16:30.

De eendaagse nascholing is geschikt voor onder- én bovenbouwdocenten, docenten in het mbo en docenten in het hbo. Op een studiedag leert u onder andere:

  • Debatvormen en oefeningen in een leerlijn

  • Basiskennis om goed te starten met debatteren

  • Leerlingen enthousiasmeren en spreekangst voorkomen

  • Mondelinge en schriftelijke argumentatie verbeteren

  • Debatten accuraat notuleren en beoordelen

Locatie & kosten

De studiedagen zullen plaatsvinden op de campus van de Hogeschool Utrecht, zodat u ons vanuit heel Nederland kunt bereiken. Wij sturen voorafgaand aan de studiedag aanvullende informatie over bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

De kosten bedragen €450,- (btw-vrijgesteld) per deelnemende docent, inclusief catering én de mogelijkheid om kosteloos een nieuwsgierige collega mee te nemen.

Daarnaast krijgt u aan het einde van de training onze debatmap mee (met leerlijn, lessen en hand-outs voor in de klas), een katheder, een debatbel en het certificaat.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met Jolien Eenkhoorn via 071 - 203 2403 of eenkhoorn@debatunie.nl.

 
rob.jpg

Opleider

Op onze studiedagen ontvangt u training van Rob Honig. Rob is oud-Europees en Oxford Kampioen Debatteren en legt zich al 12 jaar voltijd toe op het stimuleren en verbeteren van het debatonderwijs in Nederland. Hij heeft in de loop der jaren honderden docenten getraind door heel Nederland en Vlaanderen en weet als geen ander hoe debat als lesmethode optimaal kan worden ingezet.

Inschrijfformulier

Op welke studiedag(en) bent u beschikbaar? *
De nascholing is eendaags. Wanneer u meerdere data aanvinkt, zullen wij voor u een datum kiezen waarop docenten met vergelijkbare leerdoelen deelnemen.
Op welk onderwijsniveau geeft u les? *
U kunt meerdere opties aanvinken
Neemt u gratis een collega mee?