Workshops "Engelstalig debatteren in de klas"

D12.jpg

Inhoud

De DebatUnie organiseert open trainingen voor TTO-docenten met interesse voor Engelstalig debat. Debatteren in de klas brengt lesstof tot leven en bevordert taalvaardigheid en kritisch denken. In deze workshops zal worden getoond hoe debatteren is toe te passen binnen én buiten de lessen. Beide trainingen zijn qua inhoud vergelijkbaar, u heeft dus de keuze uit twee data en locaties.

Na afloop van deze workshops kunt u een certificaat  van deelname ontvangen met daarop de gespecificeerde nascholingsuren.

Trainer

rob.jpg

De workshops zullen worden verzorgd door Rob Honig. Hij is oud-Europees Kampioen Debatteren (ESL) en werkt vanaf 2006 aan het ontwikkelen en verspreiden van debatteren als lesmethode. Daarnaast is hij een van de oprichters van de DebatUnie. Vanuit die organisatie begeleidt hij docenten bij het implementeren van leerlijnen en het opbouwen van een debatcultuur.

 

Data, tijden en locaties

Donderdag 19 april 2018
13:30 - 16:30 (inloop vanaf 13:15)
Vechtstede College, Weesp
Amstellandlaan 1A
1382 CD Weesp

 

Vrijdag 8 juni 2018
13:00 - 16:00 (inloop vanaf 12:45)
NUFFIC, Den Haag
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag

 

Kosten

Deelname aan de workshops wordt in principe kosteloos aangeboden door de DebatUnie.

Na inschrijving en bevestiging geldt een no-show-fee van € 75 als niet tijdig wordt afgemeld (uiterlijk 16 april, 4 juni voor elk van de workshops).

Inschrijfformulier

Welke workshop wilt u bijwonen? *
Wat heeft uw voorkeur qua taal van de workshop?