Help mee met de BDC

Geef leerlingen een onvergetelijke dag

Ook enthousiast over de Benelux Debatcompetitie, maar zelf geen scholier meer? Wij nodigen u graag uit als jurylid!

De Debatcompetitie is afhankelijk van kundige vrijwilligers die debatten eerlijk beoordelen en leerzame feedback kunnen geven. Afhankelijk van uw ervaring word u ingedeeld als juryvoorzitter of ‘juryvleugel’. 

Op toernooidagen worden lunch, koffie en thee verzorgd. Uiteraard krijgt u uw reiskosten vergoed en ontvangt u een bedankje voor uw gewaardeerde hulp.

Inschrijven

Inschrijvingen verlopen via het onderstaande formulier. U zult direct een automatische bevestiging krijgen voor uw inschrijving. U zult dan ingeschreven zijn als jurylid voor de toernooien. Hierna zullen we u 4 weken voor afgaand aan het toernooi informatie versturen, u kunt uzelf altijd afmelden voor een toernooi.

Inschrijven als jurylid

Handige informatie

Van jou als jurylid wordt veel verwacht op een wedstrijddag. We proberen je daarom zo goed mogelijk te informeren. Op de volgende pagina kan je meer informatie vinden die je wellicht handig zult vinden als voorbereiding op de dag. Verder kan je ons natuurlijk altijd even mailen voor extra informatie via, jury@debatunie.nl. Tot snel!

Debatvormen

Meer lezen

Reglementen

Meer lezen

Stel een vraag